Ajudar a les empreses a trobar el seu estil personal, és el meu objectiu

La teva satisfacció és el millor regal!


Hannah Martinell Munujos

Dissenyadora gràfica

Vaig néixer a Barcelona fa 33 anys. Actualment visc a l’Escala, terra de mar i muntanya, olor de pins i de sal.

M’he format sobretot a l’Escola Universitària ERAM on he pogut aprendre les eines necessàries per tirar endavant d’una manera professional projectes de disseny gràfic. També he pogut aprofitar, a la mateixa universitat, l’experiència d’un curs d’il·lustració fantàstic!

Per arribar a ser un bon dissenyador gràfic no n'hi ha prou amb cursos i formacions. Cal treballar i posar en pràctica totes aquelles eines apreses. No obstant, per a mi, la formació és quelcom infinit, sempre que el temps m’ho permet accedeixo a formacions complementàries relacionades amb el disseny gràfic i el desenvolupament web. Estar actualitzat és vital.

Amb tota la il·lusió, esperances i, també, molta por, el 2014 va néixer HM DISSENY, creada des del ple convenciment de voler ajudar a les empreses a trobar el seu estil personal, amb fermesa i professionalitat, mirant els reptes de cara i creixent dia a dia al superar-los.

Darrerament, combino el disseny gràfic amb la maternitat. Sóc mare de dos nens fantàstics i gràcies a ells he après una cosa importantíssima per tenir èxit en un negoci: a gestionar el temps amb eficiència!

Haver d’estar pels meus fills, m’ha fet mestre en la perseverança, a perseguir sense parar allò que vull, recuperant aquella "tossuderia" tan pròpia dels infants. Gràcies a això, no he tirat mai la tovallola i la recompensa al meu esforç es va veient, i cada dia són més les persones i les empreses que em fan confiança i deixen la imatge de la seva empresa o del seu projecte, a les meves mans.

Per a mi, tots els projectes són importants: logotips, targetes, flyers, cartells, revistes... Tot el que sigui important per a tu, també ho serà, per a mi.

La meva feina és la meva passió, i així que disposo de temps em segueixo formant per treballar millor.

Molt bon dia!Contacta'm si creus que puc ajudar-te

em posaré en contacte amb tu de seguida per concertar una entrevista presencial perquè puguem parlar del teu projecte i donar-li una primera volta.